Tuesday, December 6, 2011

sumpah miss kt korang!




A,salam/hyep!korang ape khabar sehad?hadoiyai x tau nak mula cita dengan apa!ok!aku gila rindu beb ngan kawan2 n cikgu2  aku kat Sekolah Kebangsaan Methodist bkn kwn2 n cikgu2 jerp aku rindu tpy pakcik guard ,pakcik  makcik kantin n makcik cleaner!!!Sumpah bab rindu korang!Adex2 anggat akuh tuw huish!rindu ngat ehh!kwn2 baek aku tuw ! ampa tau x aku rindu lawak Nastasya ng Syazana!!nak habaq nie depa mmg lawak pecah per0t dengar lawak depa !Intan nie plak kdg lawak gak!


ha!tu dia nastasay !dieo tngh minum tuw!die x mao mkn Diet la katakan!huagg!oke2 skrg nk ckp pasai adex angkat akuh tuw dua org kembaq yg kuad nangis n manja ! kadag aku x dapat bezakn depa dua tu!makl0m la kembaq la kte kan yupZz!nak tngk muka dapa ka?oke2 nak amik k0!nak tngk ngat!


ha nak tngk!depa ni th0n  2 nak mas0k tahon tiga!sebenaqnye ade lagi adex angkat nie nme dieo Adila...die tuw sweet ngat kiteorg rpt p0n time Kem kt sekolah ari2 die kn sme unifom (Tunas Puteri)nape kate die sweet?ye la die bagi key chain love! kat aku sebelom balek rumah!die d0k sebelah aku kat dewan time majlis perpisahan ari Jumaat ari last sek0lah...Terima Kasih yer puteri.adilh hihi~ syag adila....ok2 nie aku nk tunj0k jugak gambr Adila nie!

ha!yg buad peace tuw!ha tu la dia!nasib baek smpt tangkap gambq die!aku sayang kwn aku niee!tpy aku tak dapat pel0k hampa sbb aq jdy photographer!!gmbr hampa aq buad kenangan .....
ha ni la depa!d0k berpel0k2!Rusydiana ng Aina!!haha~
Sweet ngat eh!


kanak2 riang!haha~Comey hampa noh!peace yoo!!Syazana yg pegang botiii tuw ! Rock bebb!

ha!xlpe gak kt solehah nie!die nie boley tahan lawak gak la!n die selalu kelangkab0t smpi aku jdy serab0t hish!jgn marah ye solehah !huhu....bnyk ngat pengalaman yg ade kt k0lah SKM uh!pengalaman mains pahit p0n adaa!huish!
cun der kawan akuh nie!tengah bas0h mata lepas nangis la ktekn!!haha~
aku memang suka tangkp gambar org huhu~so aku la photographer dieo!!tuw yg kat belakang pakai baju pink puteri islam tu plak solehah die p0n nangis ....fadzrina paling ter0k la die nangis!
~Cian depa diorang nak tau sebab aper?ade la!klaa 
oke la tngn aku da nak nai lebam da nie keja nye d0k menaip dary tadii!!haha~padahal bnyk lgi gmbr yg aku x update x pe la yg tuw laen kali ok! 
kbaiii!








2 comments:

fiQ'Ra said...

Salam geng fiQ’Ra yang mas kasihi ◕‿◕
Kad blogger yang baru sudah siap..
Boleh ambil dekat sini eh ◕‿◕

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.299454310095577.70648.257419187632423&type=3

Pendamba Mawar said...

macam2 ragam nice.:)